Veelgestelde vragen

volgende vraag

Styling is een belangrijk onderdeel van je shoot. Ik krijg geregeld de vraag ‘wat kunnen we het beste dragen?’ 
Daarom heb ik een uitgebreide style-guide gemaakt, om je op weg te helpen, te inspireren en te adviseren. 
Na het boeken van een shoot ontvang je deze style-guide vol voorbeelden en kleurenschema’s.
Maar vergeet niet: het allerbelangrijkste is dat JIJ je tijdens de shoot fijn en prettig voelt. Hoe je je voelt, straal je namelijk uit!

Help! Wat trekken we aan?

In geval van slecht weer (storm, onweer of zware regenval) verplaatsen we de shoot! Dit wordt uiterlijk op de ochtend van de geplande fotoshoot besloten. Soms is het verschuiven van het tijdstip met bijvoorbeeld een half uurtje, al genoeg om de shoot door te laten gaan.

Wat als het regent?

No worries, het komt goed! Ik werk met kleine opdrachtjes, spelletjes en aanwijzingen, waar kinderen én volwassenen goed mee overweg kunnen. Het worden zeker geen standaard ‘kijk eens naar de camera’ foto’s. En ook al poseren we uiteraard een beetje, sta ik garant voor die spontane lach en foto’s waar jullie blij van worden! Ik richt me dus vooral op de interactie, connectie en emotie tussen jullie! En kinderen mogen tijdens de shoots lekker spelen en rennen. Graag zelfs! Want beweging in de foto’s is prachtig!

Ik kan niet poseren

Jazeker, nadat ik een selectie heb gemaakt en de foto’s heb bewerkt, deel ik deze met jullie via een online gallery. Hier kan je de foto’s die je graag wilt hebben zelf uitkiezen. Afhankelijk van welk pakket je kiest, kies je hierbij het aantal foto's dat bij dit pakket hoort.

Mag ik zelf de foto’s uitkiezen?

Je kiest achteraf dus voor welk pakket je gaat! Losse foto’s kun je eventueel bij bestellen bovenop pakket 1 en 2.


Kan ik foto’s bij bestellen?

Jazeker! Met veel plezier en liefde zelfs! De albums zijn van een professionele drukker, en dus van zeer hoge kwaliteit. Een prachtig bewaar item, met linnen kaft. Met de mogelijkheid om een titel op het album te laten drukken. Het zijn dikke pagina’s van prachtig papier dat niet verkleurd. Door de zogenaamde flat-lay pagina’s kun je foto’s extra groot laten afdrukken als spread. 


Maak je ook albums?

Houd rekening met een beperkte beschikbaarheid per maand. Daarom adviseer ik om jou fotoshoot 3 maanden vooraf in te plannen wanneer jij een voorkeur hebt voor een bepaalde periode. Ben je in verwachting? Dan raad ik aan om de fotoshoot in het 2e trimester van je zwangerschap te plannen


hoe ver van te voren plan ik mijn fotoshoot?

Cadeaubonnen

Je kunt ervoor kiezen een specifieke shoot cadeau te geven of je kiest een bedrag dat jij wil spenderen als cadeaubon!

Small moments, Big memories

Voorwaarden

  • Aan iedere cadeaubon zit een waarde gekoppeld. De waarde van deze bon wordt verrekend met de tarieven zoals ze gelden wanneer de ontvanger de bon inzet.
  • De bon blijft een jaar geldig.
  • Eventuele reiskosten kunnen vooraf (of achteraf) worden verrekend zodat de ontvanger geen (onverwachte) kosten heeft.
  • Na ontvangst van betaling wordt de bon met veel liefde, zorg en aandacht verpakt & indien gewenst verstuurd naar het door jou gekozen adres. 
  • Heb jij nog een oude cadeaubon? Dan neem je de waarde van deze bon mee en wordt deze verrekend met de huidige tarieven.
  • Bonnen zijn verkrijgbaar vanaf 75 euro
neem contact op

Heb jij vragen, wil je een shoot boeken of samenwerken? Ben jij creatief ondernemer? En heb je interesse in een branding of content shoot? Beelden nodig voor je website? Of wil je meer weten over Portret shoots? Stuur me gerust een berichtje voor meer informatie!

Let’s have a Chat!

neem contact op

YOU’RE READY?

Let’s have a Chat!

follow for latest work