shoots

Fantastisch dat je een shoot wilt boeken!

Ik fotografeer met liefde en plezier zwangerschappen, baby's, moeders met kroost en gezinnen. Kortom; alles rondom het moederschap! 

Geen families! Regelmatig ontvang ik aanvragen voor families-shoots. Hoe leuk en mooi deze ook zijn, ik kom het beste tot mijn recht bij de kleine, meer intieme shoots. Daarom fotografeer ik enkel gezinnen! Als in; ouders & kid(s) uit één huishouden. Niet meerdere gezinnen die samen die één familie vormen.

Branding & Portret?
ga terug

Ben jij creatief ondernemer? En heb je interesse in een branding of content shoot? Beelden nodig voor je website? Of wil je meer weten over Portret shoots? Stuur me gerust een berichtje voor meer informatie. Ik heb inmiddels heel wat ondernemers mogen vastleggen. In de stijl, look en feel die geheel bij hen en hun bedrijf past! Van warm en moody to licht, fris en koel.

Twijfel je of ik iets voor je kan betekenen? Ik kijk en denk heel graag met je mee!

Foto’s van jou en je gezin. Die een verhaal vertellen. Jullie verhaal! Foto’s die laten zien wie jullie samen zijn. Jullie unieke band. Vol connectie, plezier, verbondenheid, emoties. Foto’s die je kunt voelen! En natuurlijk uitvergroot aan de muur wilt zien shinen!

Foto’s die niet alleen nu ontzettend waardevol zijn, maar ook later. Geen statieportretten of een geforceerde glimlach. Maar ‘gewoon’ zoals je bent, op een manier waarop iedereen zichzelf kan zijn.

Let op! Een fotoshoot met je gezin is bij mij dus echt ouders & kid(s) uit één huishouden. Zonder aanhang, opa's, oma's, ooms, tantes, neefjes en nichtjes.

FAMILY STORIES

WHAT TO EXPECT

Een goede voorbereiding is écht het halve werk ;)
Nadat je een datum gereserveerd hebt in mijn online agenda, ontvang je van mij een uitgebreide brochure met tips, nóg meer informatie over mijn werkwijze en de veelgevraagde style-guide met kledingadvies inclusief voorbeelden!

Gouden tip; zie jullie shoot als een uitje samen met 't gezin. Een beleving, die voor iedereen leuk, relax en gezellig mag zijn! Echt waar?! Ja, echt waar.

Een paar dagen voor de shoot hebben we nog even contact om de laatste details, zoals het exacte tijdstip, de locatiegegevens en de weersvoorspellingen door te nemen.
Bij twijfel omtrent het weer (lees regen) beslissen we op de dag zelf. Soms is het verschuiven van het tijdstip met bijvoorbeeld een half uurtje, namelijk al genoeg om de shoot gewoon door te laten gaan!

Showtime!
Ik vind het fijn als jullie je op je gemak voelen. En niet continu bezig hoeven te zijn met mij of mijn camera. Ik laat jullie daarom zoveel mogelijk je gang gaan. Jullie mogen daarom dus gewoon lekker kletsen, lachen, grappen en dollen met elkaar! Vinden jullie dat lastig, loopt het even stroef, maak je vooral geen zorgen. Ik geef jullie namelijk met liefde aanwijzingen & opdrachten als dat nodig is. Inclusief leuke grapjes en spelletjes voor de kids!

After de Shoot
Na de shoot selecteer en bewerk ik jullie foto’s met liefde en zorg. De foto’s worden binnen 7 dagen in een online galerij gepresenteerd en aangeleverd. Je kiest vervolgens een pakket en je favorieten beelden zelf uit. Na het kiezen ontvang je een factuur en kun je de foto's in de hoogste resolutie downloaden.

Nieuw leven, zo mooi en bijzonder! En alle clichés kloppen, de tijd gaat vanaf nu écht veel te snel.

Samen maken we tastbare herinneringen van een bijzondere periode, eentje die je zeker weten nog gaat missen als je Newborn straks vrolijk rondrent!

Een New Life shoot plan ik graag in de eerste periode in, zo'n 2 weken na de geboorte. Dit geeft het echte babygevoel mooi weer.

NEWLIFE STORIES

WHAT TO EXPECT

Een goede voorbereiding is écht het halve werk ;)
Zodra ik jullie uitgerekende datum in mijn agenda heb genoteerd, is jullie plekje gereserveerd! En ontvang je van mij een uitgebreide brochure met tips, nóg meer informatie over mijn werkwijze en de veelgevraagde style-guide met kledingadvies inclusief voorbeelden!

Je mag me vervolgens een berichtje sturen zodra jullie kindje geboren is, dan plannen we vanaf dat moment 2 weken later de shoot in.

Time to Shoot!
Tijdens de shoot pas ik me aan jullie tempo aan, zodat de sfeer relaxed blijft. Tussendoor voeden, verschonen en troosten is geen enkel probleem. De duur van een shoot kan daarom variëren. Meestal ben ik zo’n 1,5 uur bij jullie, soms korter, soms langer. Ik heb en neem de tijd voor jullie!

After de Shoot
Na de shoot selecteer en bewerk ik jullie foto’s met liefde en zorg. De foto’s worden binnen 7 dagen in een online galerij gepresenteerd en aangeleverd. Je kiest vervolgens een pakket en je favorieten beelden zelf uit. Na het kiezen ontvang je een factuur en kun je de foto's in de hoogste resolutie downloaden.

MOTHERHOOD

Een shoot speciaal voor jou & je kroost! Waarschijnlijk staat je telefoon vol met beelden van de kids, inclusief kleine liefdevolle momentjes met papa. Maar als jou kinderen straks groot zijn, willen ze ook JOU terug zien. Zorg er dus voor dat je ze waardevolle herinneringen geeft. En je zelf ook af en toe stilstaat bij dit groot geluk, moederschap. Overigens ook een ideale shoot als de papa of partner even geen zin heeft ;) .

MAMA BLOOM!
Iedere zwangerschap is uniek en zeker niet vanzelfsprekend. Of je nou voor de eerste, tweede of derde keer mama wordt.
Iedere zwangerschap is het waard om voor altijd te koesteren. Uit ervaring weet ik, dat je nog vaak met weemoed terugdenkt aan je zwangerschap. En aan de periode waar je kleintje nog veilig in je buik zat. Geborgen, gedragen, geliefd. Foto's helpen om je dit gevoel te laten herbeleven.

Het beste moment voor het inplannen van een zwangerschaps-shoot is tussen de 34-36 weken. In die fase van je zwangerschap voel je je vaak nog goed, ben je nog redelijk mobiel en is je buik al mooi rond. Omdat niet iedereen van die fantastische zwierende zwangerschap-jurken in huis heeft, heb ik een aantal prachtige jurken aangeschaft die je kosteloos mag lenen tijdens je shoot.
Let op! Wil je jouw zwangerschap graag samen met je gezin erbij laten vastleggen, hanteer ik de tarief pakketten van de Family Stories. En word het een prachtige mix aan beelden van jou alleen en samen met je clubje lievelingsmensen!

WHAT TO EXPECT

Een goede voorbereiding is écht het halve werk ;)
Nadat je een datum geserveerd hebt in mijn online agenda ontvang je van mij een uitgebreide brochure met tips, nóg meer informatie over mijn werkwijze en de veelgevraagde style-guide met kledingadvies inclusief voorbeelden! En als je wilt mag je uiteraard een prachtige jurk lenen uit mijn client closet!

Gouden tip; zie jullie shoot als een bijzonder momentje samen. Even oog en tijd voor elkaar. Dit kan zijn samen met je kroost of juist jij alleen met je kleintje in je buik!

Een paar dagen voor de shoot hebben we nog even contact om de laatste details, zoals het exacte tijdstip, de locatiegegevens en de weersvoorspellingen door te nemen. Bij twijfel omtrent het weer (lees regen) beslissen we op de dag zelf. Soms is het verschuiven van het tijdstip met bijvoorbeeld een half uurtje, namelijk al genoeg om de shoot gewoon door te laten gaan!

Showtime!
Ik vind het fijn als jullie je op je gemak voelen. En niet continu bezig hoeven te zijn met mij of mijn camera. Ik laat jullie daarom zoveel mogelijk je gang gaan. Vinden jullie dat lastig, loopt het even stroef, maak je vooral geen zorgen. Ik geef jullie namelijk met liefde aanwijzingen & opdrachten als dat nodig is.

After de Shoot
Na de shoot selecteer en bewerk ik jullie foto’s met liefde en zorg. De foto’s worden binnen 7 dagen in een online galerij gepresenteerd en aangeleverd. Je kiest vervolgens een pakket en je favorieten beelden zelf uit. Na het kiezen ontvang je een factuur en kun je de foto's in de hoogste resolutie downloaden.

Die eerste indruk. Online of offline. It matters! Binnen twee seconde beslissen we namelijk al of iets of iemand ons aanspreekt of niet.  Ook jouw potentiële klanten of opdrachtgevers hebben binnen één tel een positieve óf juist negatieve indruk. 

Foto’s zijn daarom onmisbaar bij brand stories. Ik help je graag met een mooie selectie portretten, detailfoto’s, sfeerbeelden en actieshots. En zorg ervoor dat je een complete beeldban hebt met prachtig materiaal om je website, LinkedIn en Instagram mee te vullen.
 
JIJ bent je visitekaartje! Door jezelf te laten zien, wie je bent, waar je voor staat, wat jou drijfveren & en je missie zijn, geef je de ander de mogelijkheid zichzelf in jouw te herkennen. Die verbinding zorgt vaak voor die zogenaamde 'klik'. De klik waardoor je potentiële klant iets koopt, afneemt, boekt, besteld.  

Brand STORIES

WHAT TO EXPECT

Tijdens ons telefonisch intake gesprek bespreken we wat je wensen zijn. Welke beelden je nodig hebt. Waar je ze voor wilt gebruiken en hoe je ze vervolgens wilt gaan inzetten. We bepalen wat jij met je bedrijf wilt uitstralen en welke foto’s daarbij horen. We kiezen een datum en een geschikte locatie.

Aan de hand van ons gesprek maar ik moodboard op Pinterest, Ik stuur jou een uitnodiging zodat je ook beelden kunt toevoegen. Op deze manier komen we samen tot een helder beeld betreft de sfeer en stijl die we willen creëren. Ik stuur je ook nog een brochure boordevol tips rondom styling, voorbereiding en leg je uit hoe je jouw "shotlist" kunt maken. Zodat jij straks een complete beeldbank hebt die je kunt inzetten zoals gewenst zonder bepaalde shots te missen. 

Showtime!
Tijdens de shoot zal ik je helpen, aansturen en begeleiden bij het poseren. En uiteraard help ik je mee met het klaarzetten van verschillende set-ups en mogelijke props. Een goede voorbereiding is in deze écht het halve werk. Maar ook hierbij help ik je!

After de Shoot
Na de shoot selecteer en bewerk ik je foto’s met liefde en zorg. De foto’s worden binnen 7 dagen in een online galerij gepresenteerd en aangeleverd. Uiteraard is het mogelijk om meer beelden bij te kopen.
Na het kiezen ontvang je een factuur en kun je de foto's in de hoogste resolutie downloaden.

Je kiest achteraf voor welk pakket je gaat. Reiskosten binnen 10 km vanaf mijn postcode (5961) zijn inbegrepen, daarbuiten reken ik 0,45 p/km. prijzen gelden voor 5 personen, zijn jullie met meer personen? Dan reken ik voor iedere persoon extra €15.

Let op; deze shoot is bedoeld voor gezinnen, niet voor families. Hiermee bedoel ik dus      1 huishouden. Zonder aanhang van de oudere kids, opa's & oma's, neefjes, nichtjes etc.

pakketten & tarieven

 • 10 digitale HR-beelden
 • ongeveer een uur shooten op locatie
 • zelf kiezen uit online fotogalerij

Pakket 1 Short Story

Pakket 2 Perfect Story

 • alle digitale HR-beelden (meer dan 65)
 • luxe verrassing fotoalbum van 20x20cm met 8 spreads (16 pagina's)
 • ongeveer een uur shooten op locatie

Pakket 3 Complete Story

neem contact op

€ 295,-

€ 355,-

€ 445,-

Family Stories ~ een fotoshoot met je gezin! 

 • 25 digitale HR-beelden
 • mini harmonica boekje van 8x8cm met 18 pagina's
 • ongeveer een uur shooten op locatie
 • zelf kiezen uit online fotogalerij
terug naar alle shoots ➝

Je kiest achteraf voor welk pakket je gaat. Reiskosten binnen 10 km vanaf mijn postcode (5961) zijn inbegrepen, daarbuiten reken ik 0,45 p/km. Prijzen gelden voor 5 personen, zijn jullie met meer personen? Dan reken ik voor iedere persoon extra €15. Inclusief gebruik van de uitgebreide client closet. 

 • 10 digitale HR-beelden
 • ongeveer een 1,5 tot 2 shooten bij jullie thuis 
 • zelf kiezen uit online fotogalerij

Pakket 1 Short Story

Pakket 2 Perfect Story

 • alle digitale HR-beelden (meer dan 50)
 • luxe verrassing fotoalbum van 20x20cm met 8 spreads (16 pagina's)
 • ongeveer een 1,5 tot 2 shooten bij jullie thuis 

Pakket 3 Complete Story

neem contact op

€ 315,-

€ 375,-

€ 465,-

New Life Stories ~ een shoot die volledig in het teken staan van je newborn

 • 25 digitale HR-beelden
 • mini harmonica boekje van 8x8cm met 18 pagina's
 • ongeveer een 1,5 tot 2 shooten bij jullie thuis
 • zelf kiezen uit online fotogalerij

pakketten & tarieven

terug naar alle shoots ➝
 • 10 digitale HR-beelden
 • ongeveer een uur shooten op locatie
 • zelf kiezen uit online fotogalerij

Pakket 1 Short Story

Pakket 2 Perfect Story

 • alle digitale HR-beelden (meer dan 65)
 • luxe verrassing fotoalbum van 20x20cm met 8 spreads (16 pagina's)
 • ongeveer een uur shooten op locatie

Pakket 3 Complete Story

neem contact op

€ 285,-

€ 345,-

€ 435,-

Motherhood & Zwangerschap ~ een shoot voor mama & haar kroost (zonder partner) of een zwangerschap voor mama (met partner).

 • 25 digitale HR-beelden
 • mini harmonica boekje van 8x8cm met 18 pagina's
 • ongeveer een uur shooten op locatie
 • zelf kiezen uit online fotogalerij

Je kiest achteraf voor welk pakket je gaat. Reiskosten binnen 10 km vanaf mijn postcode (5961) zijn inbegrepen, daarbuiten reken ik 0,45 p/km. Wil je een zwangerschapshoot met je hele gezin? Dan gelden de tarieven van de Family Stories! Inclusief gebruik van de uitgebreide client closet. *Boek je naast je zwangerschapsshoot ook een New Life shoot, ontvang je daar €35 korting op.

pakketten & tarieven

terug naar alle shoots ➝

Een personal branding fotoshoot, op maat gemaakt voor jou! Voor jouw bedrijf of jouw organisatie. Ik denk met je mee in wat bij jou en jouw bedrijf past. Zorg voor een veilige plek waarin jij jezelf kunt zijn. En samen creëren we een fantastische fotoshoot. Geheel in de stijl, sfeer en vibe die past! Ik pas mijn nabewerking dan ook nauwkeurig aan, aan jou bedrijf!

pakketten & tarieven

 • Telefonisch intakegesprek 
 • Gepersonaliseerd Pinterest moodboard en locatie suggesties
 • Fotoshoot op 1 locatie naar jouw keuze
 • Fotografie tot 2,5 uur
 • Style-guide en optioneel gebruik van mijn client-closet 
 • Inclusief fotobewerking en optimalisatie per beeld
 • 30 zorgvuldig bewerkte foto’s op hoge en lage resolutie in kleur en zwart-wit
 • Meer beelden bijkopen mogelijk 
 • Levering binnen 10 dagen 
 • bedragen zijn exclusief btw

personal branding basic

personal branding pro

 • Zakelijk portret van jezelf voor je bedrijf, profielfoto of LinkedIn pagina?
 • Zakelijke portretten van alle medewerkers binnen jullie organisatie?
 • Neem gerust contact op voor de mogelijkheden

portretten

neem contact op

€ 445,-

€ 595,-

Branding is what other people say about you when you're 
not in the room

 • Telefonisch intakegesprek
 • Gepersonaliseerd Pinterest moodboard en locatie suggesties
 • Fotoshoot op 2 locaties naar jouw keuze 
 • Fotografie tot 4,5 uur
 • Style-guide en optioneel gebruik van mijn client-closet 
 • Afwisselende settings voor gevarieerde beeldbank
 • Inclusief fotobewerking en optimalisatie per beeld
 • 65 zorgvuldig bewerkte foto’s op hoge en lage resolutie in kleur en zwart-wit 
 • Levering binnen 14 dagen
 • bedragen zijn exclusief btw
terug naar alle shoots ➝

Heb jij vragen, wil je een shoot boeken of samenwerken? Ben jij creatief ondernemer? En heb je interesse in een branding of content shoot? Beelden nodig voor je website? Of wil je meer weten over Portret shoots? Stuur me gerust een berichtje voor meer informatie!

You’re Ready? Let’s have a Chat!

neem contact op

follow for latest work