Geboren en getogen in Sittard. Verhuisd voor de liefde naar Horst aan de Maas. Je weet wel, zo’n klassiek “it’s a Match” verhaal! Inmiddels alweer 9 jaar samen met Jan, 3 huizen, en een rugzak vol goede & slechte tijden verder!

Apentrots op onze prachtige dochters Sen en Bobbi! Zij maakten mij moeder. En leerden me kennismaken met de moederleeuwin in mij. Onvoorwaardelijke liefde. Zij kleuren mijn leven op allerlei vlakken. Ze zijn mijn spiegel. Mijn lichtpuntjes. Mijn geluk. Mijn inspiratie, mijn Muses. 

Get to know me a little better

Hi, ik ben Susan

lees meer

Waardoor ik een aantal jaren als coach & trainer, bewustzijnstrainingen heb mogen geven in een fantastisch team! Daar pluk ik nog dagelijks de vruchten van!

4 feitjes

die je over mij wilt weten

01
02

Afgestudeerd als pedagoog

Passie voor bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. 

'It’s more important to click with people, than to click the shutter’

Ruim tien jaar gewerkt met kinderen met downsyndroom & autisme in het speciaal onderwijs, regulier onderwijs en binnen het gezin. Mooie momenten met bijzondere mooie mensen.

'hover over for more'

Het heeft iets magisch. De geur, het geluid, de vibe, het gevoel van rust, vrijheid. De golven die het leven symboliseren. Moeder natuur in al haar kwetsbaarheid & kracht. Ik vind het stiekem ongelooflijk jammer dat we niet dichterbij zee wonen. Daarom zijn wij gek genoeg om als we even moeten zee happen, gewoon de auto inspringen voor een paar uurtje vitamine Zee!

En ervaar ALLE pieken en dalen intens. Mijn kwetsbaarheid en tevens mijn kracht! Gelukkig is het vooruit kijken soms ook een zegen, ik zie het eindresultaat immers helder voor me, dat geeft energie en ruimte!

03

Ik voel, denk en kijk áltijd zeven stappen vooruit!

04

DOL op de zee!

''ze zorgt voor een ontspannen sfeer''

Ik heb nu al 3 shoots bij Susan gedaan, en eigenlijk is op de foto gaan niet eens mijn ding. Maar zo ontzettend blij hoe mooi we zijn blijven plakken!

Susan is gedreven, heeft oog voor details, zorgt voor een ongedwongen, ontspannen sfeer tijdens de shoot en bovenal een prachtig resultaat Een aanrader!

Linda Meijs

''fOTO'S WAAR DE LIEFDE EN WARMTE VANAF SPAT!''

Als je naar de foto’s van Susan kijkt, kun je niet anders dan verliefd worden op haar werk! Je denkt zo gaan wij er nooit op staan, maar het lukt haar toch!!

Susan weet de connectie tussen de personen vast te leggen op haar foto’s! Geen geposeerde foto’s maar foto’s waar de liefde en warmte vanaf spat! Als je je bij Susan niet op je gemak voelt dan voel je je dat nergens. Ze is zo begaand, denkt mee tot in de kleinste details en ook out of haar comfort zone maakt ze geweldige foto’s! 

Marjolein Wolvers

wat klanten zeggen

Zijn wij een Match?

Wij zijn een match als je vooral géén traditionele statieportretten zoekt. Als de kinderen tijdens een shoot een beetje vies mogen worden. ;) Je bereid bent de controle even volledig los te laten. Je authenticiteit, liefde, plezier en verbinding wil terugzien in de foto's. Het gaat in mijn shoots niet om poseren of het perfecte shot. Het gaat wél om 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝗲, 𝗱𝗲𝘁𝗮𝗶𝗹𝘀 & 𝗰𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁𝗶𝗲. Tussen jou en je club lievelingsmensen. Ik werk graag met kleine opdrachtjes, spelletjes en aanwijzingen, waar kinderen én volwassenen goed mee overweg kunnen. We gaan het beeld van de traditionele fotoreportages doorbreken, geen cheeeese of lachen het vogeltje. Samen creëren we een sfeer waarin het gezellig is! En jullie in het moment kunnen zijn. Niks ongemak, gewoon 𝗳𝘂𝗻!

neem contact op

follow for latest work